Tillbaka till kassan

ALLMÄNT
Tistelvind AB innehar F-skattebevis. Vårt momsnummer: SE556637870801. 
Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpevillkor och samtycker till att namn och personuppgifter registreras i vårt kundregister.

BESTÄLLNING beställningar sker via internet. Är beställaren under 18 år ska beställningen gå via målsman.  En beställning via internet är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss. 

PRISER
Alla priser på hemsidan är inklusive moms till privatpersoner. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering.

LEVERANS
Fraktavgiften gäller per order oavsett antal varor i beställningen. Normalt sker leveransen inom 1 vecka. Inom Sverige tillkommer 29 SEK i fraktavgift. 

Kontakta oss om du beställer från annat land då andra fraktavgifter kan tillkomma.

KUNDUPPGIFTER
För att handla hos oss måste du fylla i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Vi skickar orderbekräftelse till angiven e-mailadress.
Vid fakturabetalning utförs sedvanlig kreditkontroll.

BETALNING

Betalning

Hos oss kan du betala med kort (Visa och MasterCard), banköverföring samt faktura
Vid leverans till Norge, Finland och Danmark kan man endast betala med kort (Visa och MasterCard).
 

Om Paysonfaktura

”Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 20 kr.

För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den

kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.

Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för

närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag.

Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande

160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens

kreditvärdighet.”

Kort samt internetbank 

Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).

LEVERANSSÄTT

Beställningarna skickas för närvarande med Postnords "blå påsar".

ÅNGERRÄTT
Distansavtalslagen giver dig som kund full rätt att ångra köp eller byta beställd vara inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan. 
Om en vara ska returneras enligt ångerrätten ska alltid Tistelvind kontaktas på info@tistelvind.se Ångerrätten gäller under förutsättning att kunden inte skadat eller använt varan. Vid returen skickas varan i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Om du väljer att få pengarna tillbaka sätter vi in beloppet på ett av dig valt konto efter det att vi mottagit och kontrollerat varan. 
Vid utnyttjande av ångerrätten står kunden för returkostnaden och ansvarar för att försändelsen kommer tillbaka till oss i oskadat skick, var därför noga med att varan emballeras på bästa sätt. Eventuella transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

REKLAMATION
Om kunden får fel vara eller upptäcker defekt på beställd vara kontaktas Tistelvind omgående, info@tistelvind.se. Vi betalar returfrakten och skickar ny vara. Reklamationer som återsänds mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

Tistelvind följer personuppgiftslagen, PUL. De personuppgifter som lämnas vid beställning hos oss behandlas konfidentiellt och lämnas aldrig ut till tredje part utan kundens medgivande. Du har alltid rätt att ta del av dina registrerade uppgifter och väljer du att ta bort uppgifterna hos oss ordnar vi det. Personuppgiftslagen hittar du i sin helhet på www.pul.nu.

KONSUMENTRÄTT SAMT LAGVAL
Som privatperson är du som konsument skyddad av Konsumentköplagen och Distansavtalslagen. Lagarna i sin helhet hittar du på konsumentverkets hemsida. www.konsumentverket.se. För företagskunder gäller köplagen.