Aktuellt hos Tistelvind

Här försöker vi ge en bild av hur livet är för ett litet livsmedelsföretag och den förändringsresa som vi är inne i. Vi köpte Tistelvind hösten 2020 med ambitionen att lyfta fermenterade grönsaker och nå ut till ännu fler konsumenter och kunder. Dessutom vill vi samverka och samarbeta med forskare och utveckla nya produkter och processer. Häng med!

  • Aktuellt

    Vitlöken i vår kimchi har inte rest lång så lång väg. Den kommer från Sjökumla gård utanför Motala där Adam Paulsson odlar och skördar vitlök.

    14 september 2023

  • Aktuellt

    Vi gillar surkål, och vi gillar baljväxter – så varför inte testa att göra det bästa av de båda. Fermenterade linser, massor av snälla mjölksyrabakterier, fulla av protein och kostfibrer. Snart på en tallrik nära dig??

    11 september 2023

  • Aktuellt

    September och oktober är hektiska månader, nu skördas kålen och vi lägger in tonvis med surkål och Kimchi

    10 september 2023