Pretopia - en bildbank för fina bilder
Aktuellt

Pretopia – en bildbank för tidskrifter och magasin

Nu blir det enklare för dig som vill använda bilder av våra fina burkar.

Dela gärna!

Vi får ofta förfrågningar om våra fina burkar där tidskrifter och magasin vill använda bilder av våra produkter, enskilda burkar eller miljöbilder. För att underlätta arbetet med att ta hem snygga, men ofta , tunga bilder finns de nu nedladdningsbara hos Pretopia som är en gratistjänst för dig som vill ha fina bilder. Gå in på www.pretopia.se, välj huvudkategori Mat & Dryck, sök på Tistelvind så ser du våra produkter.

Saknar du någon vild? Hör av dig på info@tistelvind.se så försöker vi fixa det.

Du kanske också är intresserad av

  • Aktuellt, Tips & inspiration

    Förmodligen värdens bästa tillbehör till glögg. Låter det märkligt?? Det är faktiskt inte så konstigt - den söta och krispiga pepparkakan balanseras av den syrliga och krispiga surkålen, allt hålls samman av en krämig färskost. Garanterat en snackis på glöggminglet - och det bästa av allt - den är inte bara god - den är så nyttig så man kan ta två utan att det gör något......

  • Aktuellt, Tips & inspiration

    Hur gör man om man vill börja äta fermenterade produkter men inte riktigt är van vid den syrliga smaken? Här kommer några förslag hur du kan göra det enklare att skaffa en ny vana.

  • Aktuellt, Sponsring och samarbeten

    Vad är det första man tänker på om man ska springa 42 kilometer och genomföra en teaterföreställning - förmodligen inte surkål. Men det var vad vi sponsrade Teater Slava med.