Surkål, Kimchi och massor av andra fermenterade grönsaker, Tydlig skyltning i hyllan hos ICA Maxi i Nyköping
Aktuellt

Var hittar jag Tistelvinds produkter

Vilka butiker säljer Tistelvinds produkter?? - Är den vanligaste frågan vi får. Vi önskar att vi kunde ge ett rakt svar på den frågan men så enkelt är det tyvärr inte.

Dela gärna!

Så här fungerar det nämligen:

Vi levererar våra produkter antingen till kedjornas centrallager eller via grossist,  därför vet vi inte inte vilken enskild butik som har våra produkter. Men vi vet en hel del ändå:

Coop, Hemköp och Citygross har våra produkter i det som kallas grundsortiment. Vi levererar till deras centrallager och de skickar själva ut till de butiker som har rätt listning, dvs rätt storlek och kundkategorier.  Här har man bestämt att butikerna ska ha ett begränsat sortiment, dvs de vanligaste produkterna.  I större butiker ska de ofta finnas på hyllorna och i mindre kan man ibland prata med personalen så att de tar hem dem. Vissa Willysbutiker kan också ta in våra produkter.

De ICA butiker som har våra produkter köper ofta via grossist vilket innebär att de har tillgång till hela vårt sortiment. Ju större butik ju större chans att du hittar våra produkter.   I ICAs butiker bestämmer personalen själv vilket sortiment man ska ha på hyllan vilket innebär att om du pratar med dem och hänvisar till oss så kanske de lyssnar och plockar hem produkterna.

Oavsett butik, det är alltid bra att prata med personalen – de får gärna kontakta oss så kan vi hjälpa dem från vårt håll. Alternativt kolla på butikernas hemsida om du hittar våra produkter, nackdelen är att de ibland finns på hyllorna men inte i e-butiken.

Och kom ihåg – alla våra produkter är opastöriserade och fulla av snälla mjölksyrabakterier, de mår bäst av att stå i kylhyllan, leta därför efter dem i frukt-, och grönthyllan eller i hyllan med potatissallad, rödbetssallad mm.

Du kanske också är intresserad av