Hot tuna melt med Kimchi
Enkel och smakrik varm macka , krämig smält ost i perfekt balans med krispig syrlig Kimchi. Det optimala mellanmålet.
Ingredienser Hot tuna melt
Recept (4-6 mackor)
1 burk tonfisk (MSC) i vatten eller olja
I chilifrukt/2 tsk chiliflakes
1 liten gul lök
0.5 dl crème fraiche
100 gram riven smakrik ost
1-2 dl Kimchi hot
8-12 skivor rostbröd
Flytande margarin eller smörolja till mackjärnet
Gör så här
Sätt mackjärnet på mellan till hög temperatur
Öppna tonfiskburken, häll av spadet/oljan
Hacka lök och chili fint
Riv osten
Blanda alla ingredienser (utom brödet…)
bred på ett 1-1.5 cm lager av röran på ena brödet
Lägg på det andra och pressa försiktigt ihop dem
Smörj mackjärnet, vänta tills det slutat fräsa
Grilla några minuter så att osten smälter Ät och njut!
Du kanske också är intresserad av
Recept
Vill du göra en krämig, syrlig fruktsmoothie, som även innehåller blomkål och snälla bakterier? Då ska du testa Madelenes recept nedan. Sen är kan du inte sluta äta!
Recept
En mjuk näringsrik soppa som mättar, mjuk och rund i smaken med en balanserad syra, full av snälla bakterier och med dijonkräm som ger det extra goda på toppen, framtagen av Rawfoodexperten Erica, @rawfoodbyerica