Kimchi, hot tuna melt, recept, mellanmål
Recept

Hot tuna melt med Kimchi

Enkel och smakrik varm macka , krämig smält ost i perfekt balans med krispig syrlig Kimchi. Det optimala mellanmålet.

Dela gärna!

Ingredienser Hot tuna melt

Recept (4-6 mackor)

1 burk tonfisk (MSC) i vatten eller olja

I chilifrukt/2 tsk chiliflakes

1 liten gul lök

0.5 dl crème fraiche

100 gram riven smakrik ost

1-2 dl Kimchi hot

8-12 skivor rostbröd

Flytande margarin eller smörolja till mackjärnet

Gör så här

Sätt mackjärnet på mellan till hög temperatur

Öppna tonfiskburken, häll av spadet/oljan

Hacka lök och chili fint

Riv osten

Blanda alla ingredienser (utom brödet…)

bred på ett 1-1.5 cm lager av röran på ena brödet

Lägg på det andra och pressa försiktigt ihop dem

Smörj mackjärnet, vänta tills det slutat fräsa

Grilla några minuter så att osten smälter Ät och njut!

Du kanske också är intresserad av