Surkål, Schnitzel, måltid
Tips & inspiration

Schweizerschnitzel Cordon Bleu med persiljepotatis, lingon och surkål

Surkålens syra och svala krispighet blir en perfekt balans till den varma schnitzeln och den smälta osten.

Dela gärna!

Fermenterade produkter är ett utmärkt tillbehör till många av våra vardagsrätter. Receptet till den här schnitzeln hittar du på Hebes hemsida

Du kanske också är intresserad av

  • Aktuellt, Tips & inspiration

    Förmodligen värdens bästa tillbehör till glögg. Låter det märkligt?? Det är faktiskt inte så konstigt - den söta och krispiga pepparkakan balanseras av den syrliga och krispiga surkålen, allt hålls samman av en krämig färskost. Garanterat en snackis på glöggminglet - och det bästa av allt - den är inte bara god - den är så nyttig så man kan ta två utan att det gör något......

  • Aktuellt, Tips & inspiration

    Hur gör man om man vill börja äta fermenterade produkter men inte riktigt är van vid den syrliga smaken? Här kommer några förslag hur du kan göra det enklare att skaffa en ny vana.

  • Tips & inspiration

    Klassisk rödbetssoppa där syran kommer från fermenterade grönsaker, toppad med smakrik crème fraiche.