Fermenterat syrat Borsjtj, rödbetssoppa
Tips & inspiration

Tistelvind Borsjtj rödbetssoppa

Klassisk rödbetssoppa där syran kommer från fermenterade grönsaker, toppad med smakrik crème fraiche.

Dela gärna!

Använd vår fermenterade rödbetssoppa, Borsjtj, som en enkel bas. Tillsammans med lite buljong blir det lätt en hel måltid tillsammans med nybakt bröd. Hela receptet hittar du på Hebes hemsida.

Du kanske också är intresserad av

  • Aktuellt, Tips & inspiration

    Förmodligen värdens bästa tillbehör till glögg. Låter det märkligt?? Det är faktiskt inte så konstigt - den söta och krispiga pepparkakan balanseras av den syrliga och krispiga surkålen, allt hålls samman av en krämig färskost. Garanterat en snackis på glöggminglet - och det bästa av allt - den är inte bara god - den är så nyttig så man kan ta två utan att det gör något......

  • Aktuellt, Tips & inspiration

    Hur gör man om man vill börja äta fermenterade produkter men inte riktigt är van vid den syrliga smaken? Här kommer några förslag hur du kan göra det enklare att skaffa en ny vana.

  • Tips & inspiration

    Surkålens syra och svala krispighet blir en perfekt balans till den varma schnitzeln och den smälta osten.